Araştırmacılar İçin TCA (Ulusötesi İşbirliği Faaliyeti) Duyurusu

15 Haziran 2022 1074
Araştırmacılar İçin TCA (Ulusötesi İşbirliği Faaliyeti) Duyurusu

Polonya Ulusal Ajansı tarafından yapılan bilgilendirmede 22-23 Eylül 2022 tarihlerinde Polonya'nın Krakov şehrinde "Evidence-based approach in Erasmus+ and European Solidarity Corps. How to research and explore Erasmus+ priorities?" başlıklı çalıştay formatında bir TCA faaliyeti gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bu faaliyet ile katılımcıların programı yürüten Ulusal Ajansların bilgisine sunulmak üzere Erasmus+ Programı'nın 4 önceliğine ilişkin (inclusion and diversity, digital transformation, environmental sustainability, active participation and civic engagement) temel araştırma alanları ile ilgili belirlenen sorular üzerinden bu önceliklerin sınıflandırılmasına katkıda bulunmaları beklenmekte; araştırma planlamasına ilişkin bilgi ve becerilerini geliştirmeleri ve ortak araştırma projeleri için yeni ortaklıklar kurmaları hedeflenmektedir.

Faaliyete yükseköğretim kurumlarının yukarıda belirtilen alanlarda çalışma yapan  araştırmacılarının katılımı uygun görülmektedir.

Son başvuru tarihi 05.07.2022

Faaliyetle ilgili detaylı bilgi ve başvuru için:

https://salto-et.net/events/show/PL01_0387_TSS_2022

Not: Bu TCA başvurusunda bulunabilmek ve gelecekte başvurulabilecek faaliyetlerin takibi açısından öncelikle Salto Education and Training sayfasına üye olunması gereklidir.

Üyelik ücretsizdir ve 5-7 dakika sürmektedir.

Seçilecek olan katılımcıların faaliyet için yapacakları seyahat, vize ve konaklamaya dair harcamaların %95'i, Türk Ulusal Ajans Başkanlığı TCA bütçesinden karşılanacaktır. 

Saygılarımızla
Uluslararası İlişkiler Ofisi
iro@nevsehir.edu.tr
uio@nevsehir.edu.tr

Araştırmacılar İçin TCA (Ulusötesi İşbirliği Faaliyeti) Duyurusu