NEVÜ GSF Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi Avanos Güray Müze’de Açıldı

18 Haziran 2022 1630
NEVÜ GSF Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi Avanos Güray Müze’de Açıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü geleneksel yılsonu mezuniyet sergisi Avanos Güray Müze’de açıldı.

Geleneksel olarak her yıl mezun olan öğrencilerin 4. Sınıfta gerçekleştirdikleri çalışmaların sergilendiği yılsonu mezuniyet sergisinin açılışına NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, GSF Dekanı Prof. Dr. Göksel Şimşek, Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Göksun Yener, 2021-2022 eğitim öğretim yılında mezun veren atölyelerin öğretim elemanları Dr. Ümit Güvendi Ulutaş, Öğr. Gör. Mehmet Aydın Avcı, Öğr. Gör. Kamber Koç, fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını katılımcılar ile birlikte gerçekleştirilen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, sergide eserleri bulunan öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere mezuniyet sonrası yaşamlarında başarılar diledi. 

Rektör Aktekin ve katılımcılar daha sonra Resim Bölümü son sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu yağlı boya resim çalışmalarının yer aldığı sergiyi gezerek, eserler hakkında bilgi aldı.

Büyük ilgi gören eserlerin sergilendiği bu kapsamlı sergi bir hafta boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacak.