Rektör Aktekin Turizm Fakültesi’ni Dereceyle Bitiren Öğrencileri ve Ailelerini Makamında Misafir Etti

18 Haziran 2022 1106
Rektör Aktekin Turizm Fakültesi’ni Dereceyle Bitiren Öğrencileri ve Ailelerini Makamında Misafir Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Turizm Fakültesi’ni dereceyle bitiren öğrencileri aileleriyle birlikte makamında ağırladı.

NEVÜ Turizm Fakültesi birincisi Mehmet Batuhan Polat ve üçüncüsü İrem Gül Andırın aileleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti. Öğrencileri ve ailelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Aktekin, mezun olsalar bile kendisinin ve üniversitenin her zaman mezunlarının da yanında olacağını hatırlatarak, böyle pırıl pırıl gençler yetiştirdikleri için ailelerini tebrik etti.

Üniversite eğitimleri boyunca fakültelerinden aldıkları kaliteli eğitimin yanı sıra kendilerini geliştirmek için üniversitenin sunduğu sosyal kültürel olanaklardan da yararlanma fırsatı bulduklarını belirten öğrenciler Rektör Aktekin’e teşekkür ederek, NEVÜ’lü olmaktan büyük gurur duyduklarını dile getirdiler.    

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, bir süre öğrenciler ve aileleriyle sohbet ettikten sonra öğrencilere günün anısına kitap hediye etti.