Araştırmacılar İçin TCA (Ulusötesi İşbirliği Faaliyeti) Duyurusu

20 Temmuz 2022 997
Araştırmacılar İçin TCA (Ulusötesi İşbirliği Faaliyeti) Duyurusu

Polonya Ulusal Ajansı tarafından yapılan bilgilendirmede 10-12 Ekim 2022 tarihleri arasında  Polonya’nın Varşova şehrinde Centralised actions addressed to higher education – good but too rarely used tool for the enhancement of the internationalisation strategies of HEIs” başlıklı çalıştay formatında bir TCA faaliyeti gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bu faaliyet ile katılımcıların Merkezi Proje türlerine ilişkin bilgi düzeylerini arttırmak, başvuru aşamasında dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çekmek amaçlanmaktadır. Bu faaliyet ile katılımcılar Merkezi Proje türleri hakkında bilgilendirilecek ve bu proje türüne başvuru yapılması aşamasında dikkat edilmesi gereken ihtiyaç analizi, gerçekleşecek faaliyetler, sonuçlar ve Erasmus+ Programı öncelikleri ile projenin ilişkilendirilmesi konularında derinlemesine bilgi sahibi olacaklardır. Bu çerçevede, bu faaliyetin amacı, yükseköğretim kurumlarında Merkezi Proje türlerine başvuru yapmak isteyen katılımcıların bu alandaki mesleki bilgi, beceri ve yetkinliklerinin artırılması olacaktır.

Faaliyete yükseköğretim kurumlarının yukarıda belirtilen konuda çalışma yapan personelinin katılımı uygun görülmektedir.

Faaliyetle ilgili detaylı bilgiye https://salto-et.net/events/show/PL01_0399_TSS_2022 adresinden ulaşılabilmektedir.

Son başvuru tarihi 25.08.2022 olup başvuru işlemleri yukarıdaki adresten yapılmaktadır. Başvuru yapılabilmesi için öncelikle Salto Platformuna  kayıt yapmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi 5-7 dakika arasında sürmektedir.

Seçilecek olan katılımcıların faaliyet için yapacakları seyahat, vize ve konaklamaya dair uygun görülen harcamaların %95’i , katılımcılar ile imzalanacak olan sözleşme kapsamında Başkanlığımız TCA bütçesinden karşılanacaktır.

Saygılarımızla
Uluslararası İlişkiler Ofisi
iro@nevsehir.edu.tr
uio@nevsehir.edu.tr