NEVÜ Rektör Yardımcısı Öztürk İstanbul HR Forum’a Katıldı

06 Aralık 2022 894
NEVÜ Rektör Yardımcısı Öztürk İstanbul HR Forum’a Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk beraberinde Personel Daire Başkanı Bünyamin Ergen, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Toprak Keskin ile birlikte İstanbul HR Forum (İstanbul İnsan Kaynakları Forumu)’na katıldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “Yeni yüzyılın yetenek merkezi (Talent hub of the new century)” temasıyla ilki düzenlenen ve kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, yerel yönetimler ve akademi camiasının insan kaynakları profesyonellerini, uluslararası düzeyde bir araya getiren İstanbul HR Forum yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

5-6 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Forumda, 40'dan fazla ülkeden uzmanlar,  Türkiye ve dünyadan akademisyenler, çeşitli sektör temsilcileri ile üniversite kariyer merkezlerinin yanı sıra Türk Devletleri Teşkilatı Ülkeleri ve Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) üyeleri de yer aldı.

NEVÜ’yü temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Öztürk başkanlığındaki heyetin katıldığı Forum kapsamında;  ulusal ve uluslararası düzeyde uzmanların katılımlarıyla insan kaynakları konusunda bir deneyim paylaşım alanı oluşturularak farklı ülkeler ve kurumlardan en iyi uygulamaların sunulması, insan kaynakları yönetimi uygulamaları hakkında etkileşimli bilgi paylaşımları gerçekleştirildi.