NEVÜ’lü Öğretim Elemanları Eserleriyle Kadınlara Destek Oluyor

15 Haziran 2023 960
NEVÜ’lü Öğretim Elemanları Eserleriyle Kadınlara Destek Oluyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları kadınlara destek için düzenlenen sergiye eserleriyle destek verdi.

Kadın Dostu Markalar Platformu Nazlı Demirel tarafından “2023 Farkındalık Ödülleri” programı kapsamında "Kadın ve Sanat" temasıyla “Renkler Grubu Seramik Sergisi”  açıldı.  İstanbul İş Sanat Oditoryum Salonunda sanatseverlerle buluşturulan sergiye NEVÜ Avanos Güzel Sanatlar MYO Müdürü Öğr. Gör. Bahadır Cem Erdem ve Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Betül Aytepe Serinsu, Dr. Öğr. Üyesi M. Birol Akalın ve Arş. Gör. Ferit Cihat Sertkaya kendilerine ait seramik eserleriyle bu anlamlı etkinliğe katıldı.

Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Senanur Gündoğdu Dodevski serginin oluşumuna önderlik yaparak, eserler satışa çıkarılmıştır. Satıştan elde edilecek tüm gelirler, kadınlar için kullanılacak.

Eserlerin görsel ve satış bilgileri, karekod uygulaması üzerinden görülebilir.

Sergi kataloğuna https://www.kadindostumarkalar.org/dijital-yayin/kadin-ve-sanat-sergi-brosuru adlı linkten ulaşabilirsiniz.