NEVÜ Eğitim Fakültesi’ne Doçent Ataması

07 Temmuz 2023 1098
NEVÜ Eğitim Fakültesi’ne Doçent Ataması

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karar uyarınca Doç. Dr. Funda Nalbantoğlu Yılmaz’ın Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Doçentlik kadrosuna ataması yapıldı.

Üniversite olarak belirledikleri hedefler ve şehrin de üniversiteden beklentileri doğrultusunda üniversite bünyesinde yeni açtıkları ve açmayı planladıkları bölüm ve programların yanı sıra üniversitenin akademik kadrosunu da güçlendirmeye devam ettiklerini söyleyen Rektör Aktekin, ataması yapılan Doç. Dr. Funda Nalbantoğlu Yılmaz’a yeni unvan ve görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Aktekin, “Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından üniversitemiz uhdesine verilen kadro dâhilinde akademik personelimizin atamalarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda doçentlik sınavını başarıyla tamamlayan Doç. Dr. Funda Nalbantoğlu Yılmaz’ın Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atamasını yaptık.

YÖK tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' alanında ihtisaslaşan üniversite olarak en çok tercih edilen üniversiteler arasındaki yerimizi daha da güçlendirmek, yüzde 100’lere varan doluluk oranlarımızı nitelikli eğitim kadromuz ile daima ileri taşıyabilmek için belirlediğimiz hedefler ve şehrimizin bizlerden beklentileri doğrultusunda üniversitemiz bünyesinde yeni açtığımız ve açmayı planladığımız bölüm ve programlarımızın yanı sıra akademik ve idari kadromuzu da güçlendirmeye devam edeceğiz.

Ben bu vesileyle şahsım ve üniversitem adına atamasını gerçekleştirdiğimiz Doç. Dr. Funda Nalbantoğlu Yılmaz’a yeni görevlerinin hayırlı olmasıyla birlikte özverili çalışmalarının bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum” dedi.