Rektör Aktekin’den Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Ziyaret

27 Temmuz 2023 784
Rektör Aktekin’den Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ağırlayarak ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Mahinur Özdemir Göktaş,  kendilerine teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin,  gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu,  10 Fakülte, 9 Meslek Yüksekokulu, 1 Yüksekokul, 4 Enstitü, 20 Araştırma Merkezi ve yaklaşık 26 bin öğrencisiyle YÖK tarafından belirlenen Doğal ve Kültürel Miras Turizmi alanında ihtisas üniversitesi olarak yürüttükleri yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası proje ve çalışmalar ile eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında Bakan Göktaş’a  bilgi verdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin bölge ve Nevşehir ilinin eğitim-öğretim, ekonomik ve sosyo-kültürel gelişimine olan katkılarının farkında olduklarını vurgulayan Bakan Göktaş da,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği proje ve çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirtti.  

Üniversite-şehir iş birliği, eğitim öğretim faaliyetleri ve kurumlar arası iş birliklerinin de ele alındığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bir süre görüştü.