NEVÜ Kapadokya Eğitim Dergisi (KAPED) H.W. Wilson İndekse Kabul Edildi

25 Eylül 2023 706
NEVÜ Kapadokya Eğitim Dergisi (KAPED) H.W. Wilson İndekse Kabul Edildi

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi'nin bilimsel ve hakemli yayını olan ‘Kapadokya Eğitim Dergisi (KAPED), H.W. Wilson Education Source Index listesine ve dünyanın en büyük ve en kapsamlı tam metinli araştırma veri tabanı olan H.W. Wilson Education Source Ultimate listesine tam metin olarak kabul edildi.

H.W. Wilson Education Source, eğitim bilimlerindeki öğrenciler, profesyoneller ve yöneticiler için tasarlanmış önde gelen tam metin araştırma veri tabanıdır. Veri tabanı tüm eğitim düzeylerini ve çok dilli eğitim, sağlık eğitimi ve sınav gibi eğitim uzmanlıklarını kapsamakta.

Eğitim alanında araştırma ve bilgiyi ilerletmeye adanmış hakemli akademik bir dergi olan Kapadokya Eğitim Dergisi (KAPED)’nin misyonu da eğitimin her seviyesinden araştırmacılar, eğitimciler ve uygulayıcılar için yenilikçi fikirlerini, ampirik çalışmalarını ve teorik bakış açılarını paylaşabilecekleri bir platform sağlamak.

Editörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Barış Eriçok'un yaptığı KAPED makale kabulüne devam etmekte olup,  makale göndermek için DergiPark üzerinden KAPED'e ulaşabilirsiniz.