NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı’ndan Galibiyet

29 Eylül 2023 784
NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı’ndan Galibiyet

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gelin Sporda Buluşalım” teması ile düzenlediği  “Kamu Spor Oyunları”nda 2 galibiyet elde etti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” kutlamaları kapsamında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 81 il de eş zamanlı olarak “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gelin Sporda Buluşalım” temasıyla voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında düzenlediği “Kamu Spor Oyunları”  Nevşehir’de başladı.

Masa Tenisi branşında düzenlenen turnuvaya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Nevşehir Belediyesi ve Kapadokya Alan Başkanlığı olmak üzere 6 takım katıldı.

Lig usulünde düzenlenen turnuvanın ilk gün müsabakalarında Mustafa Büyükkurutlu, Gökmen Özdil, Mahmut Musa Yıldız ve Zinnur Durmuş’tan oluşan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, Kapadokya Alan Başkanlığı Masa Tenisi Takımı’nı 3-0 ve Nevşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı’nı 3-0 mağlup ederek 2 galibiyet birden elde etti.

6 takımın katılımı ile lig usulünde düzenlenen müsabakalar sonunda 1. olan takım, Nevşehir’i temsilen Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.