Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İşliyen NEVÜ’de

01 Ekim 2023 767
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İşliyen NEVÜ’de

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti.

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından  “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla düzenlenen program kapsamında konferans vermek üzere Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de bulunan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Müftüsü Kazıl Güzel, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş ve protokol üyeleri ile bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen konferans öncesi NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin eşliğinde Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi’nde yer alan ‘TDV Kitap Satış Ofisi’ni, Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi ve içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığına ait yayınlarının da yer aldığı ‘Diyanet Genç Ofis’ ile Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde öğrencilerin yararlanmaları için üniversiteye kazandırılan ‘Genç Ofis’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  

NEVÜ Rektörü Aktekin gençlerin kişisel, sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel hizmetleri yerinde ve etkin kullanabilecekleri, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlenmesi amacıyla üniversiteye kazandırılan ‘Genç Ofis’ ve NEVÜ hakkında Başkan Yardımcısı İşliyen’e bilgi verdi.

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin’e teşekkür eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşliyen, üniversitenin gençlerin eğitim-öğretimleri ve sosyo-kültürel gelişimlerinin yanı sıra kendilerinin bilgili, ahlaklı ve erdemli birer birey olarak yetişmelerine yönelik yürüttüğü çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Başkan Yardımcısı İşliyen bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı olarak öğrencilere yönelik projelere katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.