NEVÜ’den “Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Günleri”

11 Ekim 2023 1023
NEVÜ’den “Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Günleri”

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ),  öğrencilere üniversite bünyesinde faaliyet gösteren kulüplerinin tanıtılması ve isteyen öğrencilerin kayıtlarını yaptırabilmesi amacıyla “Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Günleri” düzenliyor. 

NEVÜ Rektörlüğü tarafından üniversitenin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı koordinesinde yeni eğitim-öğretim yılında üniversitenin öğrenci kulüplerinin tanıtılması ve isteyen öğrencilerin kayıtlarını yaptırabilmesi amacıyla NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı’nda “Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Günleri” düzenliyor. Bugün başlayan ve iki gün sürecek olan “Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Günleri”nde üniversite bünyesinde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren toplam 59 öğrenci kulübünün tanıtım ve bilgilendirme standının yanı sıra NEVÜ bünyesinde faaliyet gösteren Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, İŞKUR’un İş Kulübü, Nevşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün Gençlik Ofisi, Nevşehir Kızılay Şube Müdürlüğü’nün Genç Kızılay ile Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün tanıtım ve bilgilendirme stantları yer aldı.   

Öğrenciler Bilgilendirilerek Üye Kaydı Alınıyor

Öğrenci Kulüplerinin akademik danışmanları, kulüp başkanları ve üyelerinin görev aldığı stantları ziyaret eden öğrencilere kulüpler ve kulüplerin eğitim-öğretim yılı boyunca düzenledikleri sosyal, kültürel, bilimsel, sanatsal ve sportif faaliyetler hakkında bilgiler verilirken, isteyen öğrencilerinde kulüplere kayıtları alınıyor.

Akın: Öğrencilerimizin Sosyo-Kültürel Gelişimine Büyük Önem Veren Bir Üniversiteyiz

NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Bünyamin Ergen ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İsmail Köse ile tanıtım ve bilgilendirme stantlarını ziyaret ederek kulüpler ve yürüttükleri faaliyetleri hakkında bilgi aldı.  

Öğrencilerle bir arayarak kendilerinin istek ve taleplerini de dinleyen Rektör Yardımcısı Akın, üniversite olarak her bir öğrencinin eğitim-öğretimleriyle birlikte kendilerinin gelişimlerine katkı sağlayacak bilimsel, kültürel, sportif, sanatsal faaliyetlere büyük önem veren bir üniversite olduklarını söyledi. Üniversite bünyesinde 59 Öğrenci Kulübü ve 12 Öğrenci Topluluğu’nun bulunduğunu ve bir birinden başarılı faaliyetler yürüttüklerine değinen Akın, isteyen öğrencilerin bu kulüp ve topluluklara üye olabilecekleri gibi düzenledikleri faaliyetlere de katılabileceklerini sözlerine ekledi.

NEVÜ Öğrenci Kulüp ve Topluluklarına Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz:

https://sks.nevsehir.edu.tr/tr/ogrenci-kulupleri-ve-topluluklari