NEÜ, USET-MYO Öğrencileri Başarıya Doymuyor...







Nevşehir Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (USET-MYO), Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık ve İkram Hizmetleri Programı öğrencileri ‘7. Bodrum Lezzet Festivali Yemek Yarışması’ndan ödüllerle döndü.
Bodrum Profesyonel Aşçılar ve Servis Çalışanları Derneği (BASED) tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getiril ‘Bodrum Lezzet Festivali Yemek Yarışması’ lise, üniversite ve profesyonel aşçıların yanı sıra yoğun bir katılımla yapıldı. Üniversiteler kategorisinde yarışmaya katılan ve birbirinden güzel hünerlerini sergileyen Üniversitemiz Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (USET-MYO) öğrencileri yarışma sonunda; Tavuk Kategorisinde bir 1’incilik ve iki 2’ncilik, Kuzu Kategorisinde 2’ncilik ve 3’üncülük, Makarna Kategorisinde iki 2’ncilik, Balık Kategorisinde 2’ncilik ve 3’üncülük, Tatlı Kategorisinde ise 2’incilik elde etti.
7. Bodrum Lezzet Festivali Yemek Yarışmasında Ödül Alan Öğrencilerimiz
Tavuk Kategorisi |
||
Birincilik |
Aslı Kartal |
Betül Özdere |
İkincilik |
Ayşegül Demir |
Gülhan Kurnaz |
İkincilik |
Özlem Başbuğa |
Gülcan Şahin |
Kuzu Kategorisi |
||
İkincilik |
Muhittin Can Danacı |
Erdinç Aksak |
Üçüncülük |
Hasan Kaba |
Ferhat Sontaş |
Makarna Kategorisi |
||
İkincilik |
Özlem Başbuğa |
Gülcan Şahin |
İkincilik |
Ezgi Sivrikaya |
Hasan Kaba |
Balık Kategorisi |
||
İkincilik |
Ayşegül Demir |
Aslı Kartal |
Üçüncülük |
Muhittin Can Danacı |
Erdinç Aksak |
Tatlı Kategorisi |
||
İkincilik |
Muhittin Can Danacı |
Erdinç Aksak |