T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Duyurusu

24 Kasım 2020

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanlığı'nın "2021  Yılı  Cumhurbaşkanlığı  Yıllık  Programı"  27/10/2020  tarihli  31287  sayılı  (mükerrer) Resmî Gazete'de Cumhurbaşkanı Kararı ile yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programında, İstihdam ve Çalışma Hayatı başlığı altında yer alan 571.2 sayılı  tedbire  ilişkin  Başkanlığımızın  sorumlu  olduğu  "Staj Seferberliği Projesi uygulama birliği sağlanarak yaygınlaştırılacaktır." hükmü yer almaktadır.  Bu  bağlamda,  2021  yılında  tüm  kamu  kurum  ve  kuruluşlarında  üniversite  öğrencilerine  staj imkânları, Staj Seferberliği Projesi kapsamında sağlanacak ve başvuru ve takip işlemleri Başkanlığımız tarafından kullanıma açılan Kariyer Kapısı Platformu üzerinden yürütülecek olup detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kurumsal Duyurular