Nevşehir Yeşilay’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

09 Mart 2021 1092
Nevşehir Yeşilay’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

Nevşehir Yeşilay Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri beraberlerinde Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)  personelleriyle birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Yeşilay Nevşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, uzman desteğinde özellikle madde bağımlılığına karşı yürüttükleri çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdi. Ayrıca Yeşilay olarak tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ile ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadelede üniversiteyle de yürütülebilecek ikili işbirliklerine değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür eden Rektör Aktekin, Yeşilay’ın başta ülkenin teminatı olan gençler olmak üzere toplumun her kesimini zararlı alışkanlık ve çevrelerden koruma adına yürüttüğü çalışmaların sağlıklı gelecek ve sağlıklı toplum için kayda değer bir kamu hizmeti olduğunu söyledi. Aktekin bu kapsamda kamu yararını gözeten her türlü çalışma ve projeye, üniversite olarak destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.