Rektör Yardımcısı Çolakoğlu, İlköğretim Haftası Kutlama Programına Katıldı

14 Eylül 2021 1224
Rektör Yardımcısı Çolakoğlu, İlköğretim Haftası Kutlama Programına Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu 100. Yıl Ülfet Başer İlkokulunda düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası programına katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran,  NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu,   İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, il protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

İlköğretim Haftası nedeniyle bir konuşma yapan Vali Becel; “Eğitim-Öğretim imkânı bulamayan yaşıtlarınızın içinde bulunduğu şartları düşünerek, buradaki eğitim faaliyetlerinde vatanımıza, milletimize, devletimize layık fertler olarak yetişmek için elimizden geleni yapacağınıza inancımız tamdır. Burada fedakâr öğretmen arkadaşlarımızın tüm sıkıntılarını ve verdiği emeklerini bilerek, onlarda bu eğitim-öğretim döneminde ellerinden geleni en güzel şekilde yapacaklarına da yine inancımız tamdır. Başta okul müdürümüz olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma yeni eğitim haftası dolayısıyla başarılar diliyorum.” dedi.

Yapılan protokol konuşmalarının yanı sıra öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterilerinin yapılmasıyla devam eden programda Vali İnci Sezer Becel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve il protokol üyeleri sınıfları ziyaret ederek öğrencilere başarılar dilediler.

Program, Vali İnci Sezer Becel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve il protokol üyelerinin öğrencilerle sohbet etmeleri ve hatıra fotoğrafı çekinmeleriyle sona erdi.