MHP Nevşehir İl Başkanı Doğu ve Yönetim Kurulu Rektör Aktekin’i Ziyaret Etti

12 Ocak 2023 1209
MHP Nevşehir İl Başkanı Doğu ve Yönetim Kurulu Rektör Aktekin’i Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Nevşehir İl Başkanlığına seçilen Adnan Doğu ve İl Yönetim Kurulu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'i makamında ziyaret etti.

Üniversitenin eğitim-öğretim ile birlikte şehrin her alanda kalkınmasına yönelik yürüttükleri faaliyet ve çalışmalarına değinerek Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür eden Başkan Doğu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri üniversitenin Nevşehir'e bilimsel, sosyal, ekonomik ve kültürel yönden katkısının büyük bir önem taşıdığı hususlarını dile getirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek MHP İl Başkanlığı görevine seçilen Adnan Doğu ve yönetimini tebrik eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin,  yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

“Göreve geldiğimizden bu yana üniversite olarak Nevşehir’imiz, bölgemiz ve ülkemizin yüksek hedefleri doğrultusunda nitelikli çalışmalar gerçekleştirme konusunda var gücümüzle çalışmaktayız”  şeklinde ifadelerde bulunan Rektör Aktekin, tüm kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra şehirdeki tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler ile istişareler halinde çalışmaya özen gösterdiklerini söyledi.