NEVÜ Rektörü Aktekin’den MSÜ Rektörü Afyoncu’ya Ziyaret

31 Ocak 2023 774
NEVÜ Rektörü Aktekin’den MSÜ Rektörü Afyoncu’ya Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Milli Savunma Üniversitesi  (MSÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu’yu ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaretlerinde makamında ağırlayan MSÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.  NEVÜ Rektörü Aktekin’e üniversite hakkında bilgi veren MSÜ Rektörü Afyoncu ayrıca Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavlarının NEVÜ’de yapılmasında vermiş oldukları desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.  

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Afyoncu’ya teşekkür eden Rektör Aktekin ise, Yükseköğretim Kurulu (YÖK)  tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’na dahil edilen üniversite olarak üniversiteler arası ikili iş birliklerine de büyük önem verdiklerini söyledi. Aktekin bu kapsamda MSÜ ile bilimsel faaliyetler başta olmak üzere yürütülebilecek her türlü ortak proje ve çalışmalara da açık olduklarını sözlerine ekledi.