Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Öcal’dan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

02 Haziran 2023 511
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Öcal’dan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, yürüttükleri sendikal faaliyetler hakkında kendilerine bilgi verdi.  Sendika olarak her daim üniversitenin yanında olduklarını ifade eden Başkan Öcal, üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük hakları başta olmak üzere istek ve taleplerinin karşılanmasına yönelik yürüttükleri objektif, hakkaniyetli çalışma ve desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine ayrıca teşekkür.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Öcal’a teşekkür eden Rektör Aktekin ise, üniversite – şehir işbirliğine büyük önem veren bir üniversite olarak kamu yararına yönelik faaliyetlerde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarını da önemsediklerini söyledi. Üniversitenin değişik birimlerinde görev yapan tüm akademik ve idari personelin kanunlar ve imkânlar doğrultusunda özlük haklarını korumakla birlikte istek ve taleplerini karşılamak için yürüttükleri çalışmalara da değinen Aktekin, bu konuda yönetim olarak hakkaniyet içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.