NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Aktekin’den MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç’a Ziyaret

14 Temmuz 2023 591
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Aktekin’den MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç’a Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ziyaret etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Eski Türk Edebiyatı Anabilimdalı Öğretim Üyesi iken Nevşehir Milletvekili seçilen, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, MHP Nevşehir Milletvekilliği ile birlikte yeni görevlerinin kendilerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kurucu Rektörlük görevi boyunca NEVÜ’nün başta fiziki yapılaşması olmak üzere yapmış olduğu başarılı çalışma ve desteklerinden dolayı Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür eden Prof. Dr. Aktekin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından “Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' alanında  ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler’ arasına alınan üniversite olarak yürüttükleri proje ve çıktılara değindi. Aktekin ayrıca NEVÜ’yü her alanda adından söz ettiren köklü ve gelişmiş üniversiteler seviyesine çıkarmak için  akademik ve fiziki yapılanma, açtıkları ve açmayı planladıkları bölüm ve programlar ile birlikte yeni eğitim-öğretim yılına yönelik  yürüttükleri hazırlıklar hakkında kendilerine bilgi verdi.  

Üniversitenin yürüttüğü başarılı ve güzel çalışmaları yakinen takip ettiğini ve memnuniyet verici olduğunu belirten Prof. Dr. Filiz Kılıç,  ziyaretlerinden dolayı Rektör Aktekin’e teşekkür etti. Rektör Aktekin ve yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Prof. Dr. Kılıç,  şehirle bütünleşen NEVÜ’nün belirlediği hedefler doğrultusunda yürüttüğü çalışma ve projelerine bundan sonra da desteklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.