AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve ÜNİAK’tan Rektör Aktekin’e Ziyaret

07 Ağustos 2023 629
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve ÜNİAK’tan Rektör Aktekin’e Ziyaret

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Üniversiteli Aktif Gençlik Kulübü (ÜNİAK)’tan oluşan heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.  

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, Teşkilat Başkanı Necati Yurtbilir, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Efza Nur Türkdönmez, Seçim İşleri Başkanı Ufuk Aydın, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Beyza Nur Üner, ÜNİAK Başkanı Halit Özgümüş ve Başkan Yardımcısı Safiye Mumyapan’ın yer aldığı heyet, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.  Ziyaretlerinde yürüttükleri çalışmalar ve faaliyetler hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren heyet,  gençlerin eğitim-öğretimleri ile birlikte kendilerini geliştirecek sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve diğer alanlarda vermiş oldukları desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Rektör Aktekin ise geleceğin teminatı olan gençlerin eğitimleriyle birlikte kendilerinin talep ve önerilerini her daim önemsediklerini söyledi. Aktekin, “Öğrenci ve kalite odaklı eğitim-öğretim anlayışına sahip üniversite olarak gençlerimizin en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamaları, milletimize, devletimize ve tüm insanlığa yararlı birer bireyler olmaları için çalışıyoruz. Bu bağlamda gençlerimizin her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Rektör Aktekin daha sonra heyet ile bir süre görüştü.