AK Parti Nevşehir Milletvekili Çalışkan’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

10 Ağustos 2023 645
AK Parti Nevşehir Milletvekili Çalışkan’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e iade-i ziyarette bulundu. 

28. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ı makamında ağırlayan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler’ arasında ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak yeni eğitim-öğretim yılına yönelik yürüttükleri hazırlıklara değinen Rektör Aktekin, üniversite-şehir, üniversite-sanayi, üniversite-kamu ve üniversite-turizm iş birlikleri kapsamında ortaya koydukları proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin’e teşekkür eden Milletvekili Çalışkan ise NEVÜ’nün bulunduğu şehir ile birlikte bölgesel olarak yürüttüğü çalışmaların ve sahip olduğunu imkânların kayda değer olduğunu ifade etti. Milletvekili Çalışkan ayrıca Nevşehir Milletvekilleri olarak NEVÜ’nün belirlediği hedefler doğrultusunda şehir ile birlikte gelişip büyümesi için ortaya koyacağı tüm proje ve çalışmalarına da desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Milletvekili Çalışkan daha sonra kendisine eşlik eden Rektör Aktekin ile geçtiğimiz aylarda hac vazifesini yerine getiren İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş’u ziyaret etti.