Rektör Aktekin’den Vali İnci Sezer Becel’e Ziyaret

10 Ağustos 2023 608
Rektör Aktekin’den Vali İnci Sezer Becel’e Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret etti.

10 Ağustos tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi kapsamında yeni görevine atanan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret eden Rektör Aktekin kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Rektör Aktekin, görev yaptıkları süre boyunca, gerek Valilik Makamı, gerekse Nevşehir İli Kalkınma ve Üniversite Yaptırma Yaşatma Vakfı Başkanı olarak üniversite-şehir iş birliklerinin nitelikli bir aşamaya ulaşmasında sağladıkları katkı ve desteklerinden dolayı Vali İnci Sezer Becel'e  teşekkür etti.

Vali İnci Sezer Becel de,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin şehrin ve bölgenin akademik, sosyo-kültürel gelişiminde çok önemli roller üstlendiğini ifade ederek üniversite-şehir birlikteliği noktasındaki etkin çalışmaları ve sağladıkları nitelikli iş birliği ortamı için Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.