Eğitim-Bir-Sen Heyetinden Rektör Aktekin’e Ziyaret

11 Ağustos 2023 503
Eğitim-Bir-Sen Heyetinden Rektör Aktekin’e Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal ve Başkan Yardımcısı Yasin Dalkılıç beraberinde  Üniversite Temsilciliği görevine atanan Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç, üniversite temsil yardımcıları Arş . Çiğdem Yalçın ve Öğr. Gör. İsmail Aras ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Rektör Aktekin’e yürüttükleri sendikal faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Öcal ve beraberindeki heyet, ayrıca  üniversite görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük hakları başta olmak üzere istek ve taleplerinin karşılanmasına yönelik yürüttükleri objektif, hakkaniyetli çalışma ve desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Öcal ve beraberindeki heyete teşekkür eden Rektör Aktekin ise, hakkaniyet içerisinde tüm akademik ve idari personelin kanunlar ve imkânlar doğrultusunda özlük haklarını korumakla birlikte istek ve taleplerini karşılamaya büyük önem verdiklerini söyledi.   

Heyetle bir süre görüşen Rektör Aktekin ayrıca Üniversite Temsilciliği görevini üstlenen Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç ve yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını diledi.