Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Elmastaş ve Iğdır Üniversitesi Rektörü Alma’dan NEVÜ’ye Ziyaret

07 Eylül 2023 690
Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Elmastaş ve Iğdır Üniversitesi Rektörü Alma’dan NEVÜ’ye Ziyaret

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve Iğdır Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin kendilerine teşekkür etti.

Kapadokya’nın merkezi Nevşehir ili ve ilçelerinde bulunan 8 ayrı kampüste akademik faaliyetlerini gerçekleştiren NEVÜ’nün akademik, idari personel ve öğrenci sayısı, fiziki yapılanması, fakülte, yüksekokul, enstitü, MYO, araştırma merkezleri, sosyal tesisler ve yürütülen çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yla bilgi paylaşan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, yeni eğitim-öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıklara da değindi.

7-8-9 Eylül 2023 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi ve Iğdır Üniversitesi iş birliğinde NEVÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilmekte olan 2. Uluslararası Pomza ve Perlit Sempozyumu (PuPeS'23 Kapadokya)’ya katılmak üzere NEVÜ’de bulunan Rektör Elmastaş ve Rektör Alma, sağladıkları nitelikli bilimsel ortam ve misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür ederek  gerçekleştirilen iş birliği, proje ve çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler.