Avanos Kaymakamı Gölbaşı’ndan Rektör Aktekin’e Ziyaret

23 Eylül 2023 492
Avanos Kaymakamı Gölbaşı’ndan Rektör Aktekin’e Ziyaret

Nevşehir’in Avanos İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığının 23.08.2023 tarih 2023/388 sayılı atama kararnamesi ile Şanlıurfa Siverek İlçe Kaymakamlığı görevinden Avanos İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Aziz Gölbaşı, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Gölbaşı’na ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektör Aktekin, kendilerine yeni görevinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin’e teşekkür eden Kaymakam Gölbaşı, NEVÜ’nün İlçede bulunan Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekolu ile Avanos İlçesi’nin sosyal, kültürel, sanatsal ve diğer alanlarda gelişimine ve tanınırlığına büyük katkılar olduğunu belirterek Kaymakamlık olarak bundan sonra da kurumlar arası yürütülebilecek her türlü ortak çalışma ve projelere desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Ziyaretlerinde Rektör Aktekin’e yeni eğitim – öğretim yılının hayırlı olması temennisinde de bulunan Kaymakam Gölbaşı, kendileriyle bir süre görüştü.