SGK Nevşehir İl Müdürü Baltacı’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

19 May 2022 2156
SGK Nevşehir İl Müdürü Baltacı’dan Rektör Aktekin’e Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Nevşehir İl Müdürü Mehmet Baltacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

SGK Nevşehir İl Müdürü Mehmet Baltacı ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ dolayısıyla Müdür Yardımcısı Hatice Gül ve Sosyal Güvenlik Denetmeni Volkan Çetin ile birlikte, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. İl Müdürü Baltacı kurum olarak yürüttükleri çalışmaların yanı sıra 'Sosyal Güvenlik Haftası' dolayısıyla da kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte toplumun her kesimini doğrudan ilgilendiren sosyal güvenliğin önemi, hak ve yükümlülükleri konularında yaptıkları bilgilendirme çalışmaları hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise, SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.  Devletin her alanda olduğu gibi sağlık alanına da büyük önem vererek önemli yatırımlarının olduğunu belirten Rektör Aktekin, sağlık alanında devlet güvencesinin insanların geleceği açısından da önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.