Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Öcal ve Yeni Yönetiminden Rektör Aktekin’e Ziyaret

10 Kasım 2022 882
Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Öcal ve Yeni Yönetiminden Rektör Aktekin’e Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı görevine seçilen Harun Öcal beraberinde yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. Yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak yürüttükleri sendikal faaliyetler hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren Şube Başkanı Öcal, üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük hakları başta olmak üzere istek ve taleplerinin karşılanmasına yönelik yapmış oldukları objektif, hakkaniyetli çalışma ve desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise Şube Başkanı Öcal ve yeni yönetim kuruluna görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, yeni görevlerinde kendilerine başarılar diledi. NEVÜ’de görev yapan tüm akademik ve idari personelin mevzuatlar çerçevesinde sadece hakları değil aynı zamanda ödev ve sorumluluklarının da olduğunu belirten Rektör Aktekin, yönetim olarak bu doğrultuda ödev ve sorumluluklarını da yerine getiren tüm personelin özlük haklarını korumakla birlikte istek ve taleplerini de kanunlar ve imkânlar doğrultusunda karşılamaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Rektör Aktekin daha sonra Şube Başkanı Öcal ve yeni yönetim kuruluyla bir süre görüştü.