NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’den Belediye Başkanı Güneş’e Ziyaret

27 Temmuz 2022 879
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’den Belediye Başkanı Güneş’e Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’i makamında ziyaret etti.

Beraberindeki protokol heyeti ile  Acıgöl İlçesi Karapınar Müftü Süleyman Aktaş Bölge Kur’an İlimleri Merkezi’nde incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’in Acıgöl İlçesi Karapınar Kasabasına giden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneşi makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.  

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ağırlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Yasin Güneş, kendilerine teşekkür etti.

2022-2023 eğitim öğretim yılında 60 bölüm ve 50 programa YÖK’ün verdiği kontenjan dahilinde 5 bin 466 öğrenci alınacağını ve ek kontenjanlarla bunun daha da artacağını belirten Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ’nün 7 ilçede bulunan meslek yüksekokullarında da öğrenci sayılarının artacağına işaret etti. NEVÜ-Şehir ve Bölge iş birlikleri kapsamında yerel yönetimlerle ortak çalışmaları önemsediklerini de ifade eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyarette Belediye Başkanı Yasin Güneş ile bir süre görüştü.