Derinkuyu Kaymakamı Yılmaz’dan Rektör Aktekin’e Veda Ziyareti

23 Ağustos 2022 939
Derinkuyu Kaymakamı Yılmaz’dan Rektör Aktekin’e Veda Ziyareti

2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ordu Gürgentepe Kaymakamlığı’na atanan Nevşehir’in Derinkuyu İlçe Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e veda ziyaretinde bulundu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Derinkuyu Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Derinkuyu’nun ve üniversitenin kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Kaymakam Yılmaz görev yaptığı süre zarfında kendisine vermiş oldukları desteklerinden dolayı da Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise Kaymakam Yılmaz’a, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Rektör Aktekin ayrıca Derinkuyu İlçe Kaymakamlığı görevi zarfında başarılı ve güzel işlere imza atan Kaymakam Yılmaz’a, üniversitenin İlçede eğitim veren Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu ile burada eğitim gören öğrencilere her daim vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti.