NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

10 Aralık 2021 1066
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in yanı sıra Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri, kurum ve kuruluş yönetici ve temsilcileri, kitapseverler ile ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği  “Kitap Fuarı’nda 80’den fazla yayınevi ve birçok yazar yer alıyor.  

“Kitap Fuarı’ndaki stantlardan çok sayıda kitap satın alan Rektör Prof. Dr. Aktekin, etkinliğe katılımın yoğunluğundan oldukça memnun olduğunu belirterek her bireyin kitap okuma alışkanlığı edinmesinin önemine değinirken, fuarda kişisel gelişim için oldukça güzel kitaplar bulunduğunu,  bölge ve ilimizde böylesi etkinliklerin artması gerektiğini ifade etti. Rektör Aktekin ayrıca fuardaki öğrencilere kitap hediyesinde bulundu.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binlerce eserin kitapseverlerin beğenisine sunulduğu Kitap Fuarı’na katılan ünlü isimler arasında, Ercan Kesal, Serdar Tuncer, Bekir Develi, Ahmet Turgut, Mehmet Ercan, Çağlayan Yılmaz, Şükrü Erbaş, Saniye Bencik Kangal, Nazan Arısoy, Osman Aytekin de yer aldı.

Hafta sonu da devam edecek olan etkinlik takvimi boyunca, panel, söyleşi ve imza günleri de gerçekleşecek.