Nevşehir İl Emniyet Müdürü Artunay’dan Rektör Aktekin’e Teşekkür Ziyareti

26 Ekim 2021 1122
Nevşehir İl Emniyet Müdürü Artunay’dan Rektör Aktekin’e Teşekkür Ziyareti

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motosikletli Yunus Timlerinin eğitimlerini başarıyla tamamlamaları için Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Tesislerini tahsis ederek vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Artunay’a teşekkür eden Rektör Aktekin ise, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü başta olmak üzere milletin güven ve huzurunu canları pahasına koruyup kollayan tüm kolluk kuvvetlerinin yanlarında olduklarını belirtti. Rektör Aktekin bu kapsamda, eğitimlerini tamamlayarak görevlerine başlayan Motosikletli Yunus Timlerine de görevlerinde başarılar diledi.

Rektör Aktekin ile bir süre görüşen İl Emniyet Müdürü Artunay, ayrıca vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı Rektör Aktekin’e teşekkür belgesi takdiminde bulundu.