Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada ile Heyetinden Rektör Aktekin’e Ziyaret

02 Haziran 2022 1541
Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada ile Heyetinden Rektör Aktekin’e Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada beraberinde  Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür  Yardımcısı Mehmet Eğinç, Türkiye Diyanet Vakfı Yayın Matbaacılık İşletme Müdürü Murat Aydemir ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörlüğünün daveti ile ‘1. Kapadokya Kültürel Miras Festivali’  ve NEVÜ Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi’nde yer alan Diyanet İşleri Başkanlığı Kitap Satış Ofisi’nin açılışına katılmak üzere üniversitede bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.  

Ziyarette, Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada ile beraberindeki heyeti üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin,  NEVÜ Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi’nde yer alan Diyanet İşleri Başkanlığı Kitap Satış Ofisi’nin sağladığı kitap ve diğer yayınlarla önemli bir kültürel işlevi yerine getireceğini belirtti.  

NEVÜ, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı arasındaki mevcut ve yapılacak ortak çalışmaların ele alındığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada ve beraberindeki heyet ile bir süre görüştü.